Groepenkast meterkast vervangen

Groepenkast, meterkast vervangen? Wij helpen u graag
Groepenkast vervangen in de meterkast, de elektrische installatie uitbreiden of aanpassen?
Bij Apulse, de erkend groepenkast installateur, bent u aan het juiste adres.

Een groepenkast vervangen ook wel een meterkast genoemd is meestal noodzakelijk bij een nieuwe uitbreiding van de bestaande elektrische installatie.
U kunt als voorbeeld denken aan de aanschaf van een nieuwe keuken waardoor er meer elektrische apparaten een aparte groep nodig hebben. De oude groepenkast-meterkast dient dan vervangen of te worden uitgebreid met een extra installatieautomaat, aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar.

Groepenkast-meterkast vervangen voor meer veiligheid

In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de elektrische installatie afschakelt bij het ontstaan van een lekstroom. De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht.

Wanneer er een meterkast vervangen moet worden, is het van belang dat dit wordt gedaan door een elektricien die hiervoor opgeleid is, een specialist dus, de specialisten van Apulse. Wanneer er een groepenkast vervangen moet worden bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Wilt u uw bestaande groepenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast? Wij adviseren u welke meterkast voldoet aan uw elektrische installatie en zorgen ervoor dat uw nieuwe meterkast op een veilige en professionele manier wordt geïnstalleerd.

1 fase, 3 groepen met 2 aardlekschakelaars

1 fase, 8 groepen, 3 aardlekschakelaars en beltrafo

3 fase, 8 groepen en 3 aardlekschakelaars